PATNOS HAVA DURUMU28°C Parçalı Bulutlu

Patnos Belediyesi

Ramazan Yardım Kolileri

Ramazan Yardım Kolileri

Ramazan ayında ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere İstanbul Patnoslular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından belediyemize yardım kolileri gönderileceği iletilmiştir.

Ramazan ayı başından itibaren dernek başkanı Burhan Önaç, yardım kolilerinin hazır olduğunu ve kesin olarak göndereceklerini belirterek sürekli olarak belediyemizi oyalamıştır.

Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi için yoğun bir çalışma sürdürülmüş ancak 27.05.2019 tarihinde yardım kolilerinin koordineli bir şekilde dağıtılması üzere ilçemize gelen dernek başkanı Burhan Önaç, 28.05.2019 tarihinde yardım kolilerinin iptal olduğunu ve ilçemize tek bir koli bile göndermeyeceklerini belirtmiştir.

Belediyemizin kısıtlı imkânlarına rağmen, halkımıza verdiği sözü tutmak için 1500 adet yardım kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlanmıştır. Tüm halkımıza saygıyla duyurulur.

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.